Sinds 1900

La Dentellière menu

La Dentellière menu

La-Dentellie_Bruges_line-art

STARTERS

Garnalenkroketten

Gefrituurde kroketjes gevuld met garnalen.

17.50
Kleine pot mosselen

In Brugze Zot.

17.00
Kleine pot mosselen

In witte wijn. of rode wijn

17.00
Kroketjes van oude Brugse kaas

Gefrituurde kroketjes gevuld met oude Brugse kaas.

14.50
Noordzee vissoep

Een hartige soep gemaakt met verschillende soorten Noordzeevis.

16.00
Scampis in knoflookboter

Scampis gesauteerd in een rijke knoflookbotersaus.

17.00
Soep van de dag

Een dagspeciale soep bereid met verse ingrediënten.

8.00

VLEES

Filet mignon

Premium gesneden filet mignon geserveerd met salade en frietjes.

26.50
In boter gebakken biefstuk

In boter gebakken steak, vergezeld van frietjes en een frisse salade.

24.00
Kipfilet

Gegrilde kip in een hartige champignonsaus met salade en frietjes.

22.50
Konijn Vlaamse stijl

Gekookt in een fruitig Liefmans Fruitesse bier

23.50
Saus

Peper, champignon of béarnaise

3.50
Vlaamse stoofpot van rundvlees

Mals gestoofd rundvlees in een donker Brugs Zot bier, geserveerd met frietjes.

23.00
Waterzooi van kip

Een traditionele Belgische stoofpot van kip met romige bouillon.

23.50

VEGI 🌿

Kaaskroketten

Krokante kaaskroketten van oude Brugse kaas, geserveerd met frietjes.

22.00
Tortelloni Spinaci

Tortelloni gevuld met spinazie in een romige spinaziesaus.

22.50
Veggie burger

Een smaakvolle veggieburger overgoten met een speciale saus, verse rucola en tomaat.

18.00

ZIJDEN

Brood

Een basis portie brood voor bij de maaltijd.

2.50
Extra plaat

Een extra bord om te delen of voor extra porties.

3.50
Friet

Klassieke, knapperige en gouden frietjes.

4.00
Gemengde salade

Een frisse salademix met verschillende soorten groente en fruit.

8.50
Hete groenten

Een portie seizoensgroenten, warm geserveerd.

8.00
Knoflookbrood

Knapperig brood op smaak gebracht met knoflookboter.

4.00
Mayonaise, ketchup, mosterd

Een selectie van klassieke specerijen om je gerecht te verrijken.

2.00
Mosseldipsaus

Een speciaal bereide saus als aanvulling op mosselen.

3.00

VIS

Garnalenkroketten met frietjes

Krokante garnaalkroketjes met gouden frietjes.

26.00
Gebakken zeetong

Licht gebakken zeetong geserveerd met een frisse salade en knapperige frietjes.

35.50
Kabeljauwfilet

Kabeljauw in een delicate wijnsaus met garnalen, bieslook, groenten en aardappelen.

29.50
Noordzeebouillabaisse

Een rijke stoofpot van zeevruchten uit de Noordzee, geserveerd met pittige rouillesaus en toastjes.

28.50
Scampi’s met knoflookbotersaus

Scampi’s gesauteerd in een smaakvolle knoflookboter, een genot voor zeevruchten.

25.50
Vis en friet

Klassieke krokant gebakken vis geserveerd met frietjes en tartaarsaus.

22.50
Zalmfilet met béarnaisesaus

Gegrilde zalm met romige béarnaise, geserveerd met verse seizoensgroenten en frietjes.

25.50

SALADES

Salade met gebakken spekreepjes en oude Brugge kaas

Krokant spek en oude Brugge kaas op een bedje van sla.

21.50
Salade met geitenkaas, appel, honing, spek en balsamico

Een heerlijke mix van geitenkaas, knapperige appelschijfjes, honing, bacon en balsamicodressing.

21.50
Salade met warme gebakken kipreepjes, champignon en balsamico

Warme, malse kipreepjes en champignons op verse sla, besprenkeld met balsamico.

20.50
Tomaat gevuld met garnalen en frietjes

Verse tomaat gevuld met sappige garnalen, geserveerd met frietjes.

23.50

THEE TIJD

Een kopje thee
5.00
Een pot thee
9.00
Dame Citroen

Een pittige combinatie van citroenverbena, citroengras en citroenmelisse voor een citrusachtige oppepper.

De lente zit in de lucht (detox thee)

Een ontgiftende mix van paardenbloem, brandnetel, frambozenblad en berkenblad.

Lady in Red (vruchtenthee):

Een fruitig brouwsel van bloedsinaasappel, hibiscusbloem, rozenblaadjes en stukjes appel.

Les capines d’Eglantines (rozenbottel)

Klassieke rozenbottelthee verrijkt met roos en vlierbloesem voor een bloemige smaak.

Mrs. Rosie (groene thee)

Florale groene thee met mochata rozenblaadjes voor een geurige ervaring.

Prinses Jasmine

Een delicate mix van witte en groene jasmijn, roos en lavendel voor een serene theetijd.

Verse muntthee

Een verfrissende pot vers gezette muntthee.

Zoete dromen (kamille)

Een kalmerende mix van kamille, linde, hop, lavendel, jasmijn en roos voor ontspanning.

DESSERTS

Chocolade moelleux met ijs & slagroom
11.50
Coupe aardbeien
12.50
Coupe brésilienne
11.00
Coupe vanille
9.00
Crème brûleé
9.00
Dame Blanche
11.00
Kinderijs
6.00
Kinderpannenkoek
6.00
Warme appeltaart

Met ijs en slagroom.

11.50

PANNENKOEKEN

Met aardbeien
12.00
Met suiker
7.00
Met warme kersen
11.00
Mikado

Met vanille-ijs en chocoladesaus

11.00
Normandië
11.00

Wafels

Met aardbeien
12.00
Met suiker
7.00
Met warme kersen
11.00
Mikado

Met vanille-ijs en chocoladesaus

11.00

Digestief

Amaretto
10.00
Baileys
10.00
Calvados
10.00
Cognac
10.00
Cointreau
10.00
Grand-Marnier
10.00
Jägermeister
8.00
Jonge Jenever (Braeckman)
8.00
Limoncello
10.00
Oude Jenever (Braeckman)
9.00
Tia-Maria
10.00

HETE DRANKEN

Amaretto koffie
11.00
Caffé latte
5.00
Cappuccino
5.00
Cognac koffie
11.00
Espresso (mokka)
4.00
Glùhwein
8.00
Grand Marnier koffie
11.00
Irish coffee
11.00
Koffie (lungo)/ Dee
4.00
Koffie met ijsblokjes
4.50
Thee melk / citroen
4.00
Vlaamse koffie
11.00
warm water / citroen
3.00
Warme chocolademelk
5.50
Warme chocolademelk met slagroom
7.00

EXTRA

Ahornsiroop
2.50
Chocoladesaus
2.00
Slagroom
2.00
Vanille-ijs
2.50

Mosselen met friet (1kg)

€ 24.50
La-Dentelliere_home_about-us-section

Extra toppings

Brugse Zot bruin bier en room
4.00
Knoflook
2.00
Room en kerrie
4.00
Roomsaus
2.00
Witte wijn
2.00
Witte wijn en room
4.00
La-Dentelliere_exterior_brugse-zot_reservation-module

Reserveringen

Reserveer uw tafel

Open 7/7 From 10:30 onward.

offering continuous kitchen service.

Open 7/7 vanaf 10:30.

met een doorlopende keukenservice.