Sinds 1900
La Dentellière menu
La Dentellière menu
STARTERS
Gefrituurde kroketjes gevuld met garnalen.
In Brugze Zot.
In witte wijn. of rode wijn
Gefrituurde kroketjes gevuld met oude Brugse kaas.
Een hartige soep gemaakt met verschillende soorten Noordzeevis.
Scampis gesauteerd in een rijke knoflookbotersaus.
Een dagspeciale soep bereid met verse ingrediënten.
VLEES
Premium gesneden filet mignon geserveerd met salade en frietjes.
In boter gebakken steak, vergezeld van frietjes en een frisse salade.
Gegrilde kip in een hartige champignonsaus met salade en frietjes.
Gekookt in een fruitig Liefmans Fruitesse bier
Peper, champignon of béarnaise
Mals gestoofd rundvlees in een donker Brugs Zot bier, geserveerd met frietjes.
Een traditionele Belgische stoofpot van kip met romige bouillon.
VEGI 🌿
Krokante kaaskroketten van oude Brugse kaas, geserveerd met frietjes.
Tortelloni gevuld met spinazie in een romige spinaziesaus.
Een smaakvolle veggieburger overgoten met een speciale saus, verse rucola en tomaat.
ZIJDEN
Een basis portie brood voor bij de maaltijd.
Een extra bord om te delen of voor extra porties.
Klassieke, knapperige en gouden frietjes.
Een frisse salademix met verschillende soorten groente en fruit.
Een portie seizoensgroenten, warm geserveerd.
Knapperig brood op smaak gebracht met knoflookboter.
Een selectie van klassieke specerijen om je gerecht te verrijken.
Een speciaal bereide saus als aanvulling op mosselen.
VIS
Krokante garnaalkroketjes met gouden frietjes.
Licht gebakken zeetong geserveerd met een frisse salade en knapperige frietjes.
Kabeljauw in een delicate wijnsaus met garnalen, bieslook, groenten en aardappelen.
Een rijke stoofpot van zeevruchten uit de Noordzee, geserveerd met pittige rouillesaus en toastjes.
Scampi’s gesauteerd in een smaakvolle knoflookboter, een genot voor zeevruchten.
Klassieke krokant gebakken vis geserveerd met frietjes en tartaarsaus.
Gegrilde zalm met romige béarnaise, geserveerd met verse seizoensgroenten en frietjes.
SALADES
Krokant spek en oude Brugge kaas op een bedje van sla.
Een heerlijke mix van geitenkaas, knapperige appelschijfjes, honing, bacon en balsamicodressing.
Warme, malse kipreepjes en champignons op verse sla, besprenkeld met balsamico.
Verse tomaat gevuld met sappige garnalen, geserveerd met frietjes.
THEE TIJD
Een pittige combinatie van citroenverbena, citroengras en citroenmelisse voor een citrusachtige oppepper.
Een ontgiftende mix van paardenbloem, brandnetel, frambozenblad en berkenblad.
Een fruitig brouwsel van bloedsinaasappel, hibiscusbloem, rozenblaadjes en stukjes appel.
Klassieke rozenbottelthee verrijkt met roos en vlierbloesem voor een bloemige smaak.
Florale groene thee met mochata rozenblaadjes voor een geurige ervaring.
Een delicate mix van witte en groene jasmijn, roos en lavendel voor een serene theetijd.
Een verfrissende pot vers gezette muntthee.
Een kalmerende mix van kamille, linde, hop, lavendel, jasmijn en roos voor ontspanning.
DESSERTS
Met ijs en slagroom.
PANNENKOEKEN
Met vanille-ijs en chocoladesaus
Wafels
Met vanille-ijs en chocoladesaus
Digestief
HETE DRANKEN
EXTRA
Mosselen met friet (1kg)
Extra toppings